Livestream WK-finale 2 Togliatti

Voor wie zelf niet in de gelegenheid was om naar het Russische Togliatti af te reizen voor de tweede finale van het '2018 LUKOIL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship' is het team van Baansportfansite.nl ter plaatse om live verslag te doen van de races.

Read more...

Zweedse Liga race 10

Op zaterdag 17 februari om 14.00 uur begint in Bollnäs de tiende en, volgens de kalender, laatste race van de Zweedse Liga.

Read more...

Zweedse Liga races 8 & 9

Er is meer gaande dan alleen het WK! In Kauhajoki verzamelen de Finnen zich op zaterdag 3 februari voor het Fins kampioenschap, in Kamensk-Uralski rijden de Russische junioren hun teamkampioenschap, en...

Read more...

Startlijst WK-finale 2 Togliatti

In het weekend van 17 en 18 februari wordt in het Mega-Lada-stadion van Togliatti de tweede finale van het 'LUKOIL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship' 2018 verreden.

Read more...

Live beelden uit Astana

In Astana, Kazachstan, gaat op zaterdag 2 februari om 12.30 uur de eerste WK-finale van 2018 van start.

Read more...

WK Teams Shadrinsk

Het zal niemand verbazen dat de Russen opnieuw het WK voor landenteams hebben gewonnen. In Shadrinsk liet het team dat bestond uit de beste drie Russische rijders uit de uitslag van het Russisch kampioenschap geen enkele punt liggen. Toch waren er enkele coureurs die er dicht bij in de buurt kwamen.

Read more...

"De bocht naar links"

Motul, de sponsor van Dmitri Koltakov, heeft een korte film gemaakt over de regerend tweevoudig wereldkampioen. In de mini-documentaire komt Koltakov uitgebreid aan het woord over zijn seizoen van vorig jaar, en wat er allemaal bij kwam kijken voordat hij uiteindelijk in Heerenveen de kampioenstitel wist te heroveren.

Read more...

WK-finale 1.2 Astana

Dmitri Koltakov is erop gebrand om dit jaar zijn kampioenstitel te verlengen, en in Astana heeft hij daar de eerste stappen voor gezet. Na twee racedagen gaat hij aan de leiding in de tussenstand, met een voorsprong van vier punten op landgenoot Sergej Karatsjintsev.

Read more...

WK Finale 1 - Astana, Kazachstan

Op 3 en 4 februari gaat het WK IJsspeedway eindelijk echt van start met de eerste 'Ice Speedway Gladiators World Championship Final' in Astana.

Read more...

WK-finale 1.1 Astana

Martin Haarahiltunen heeft iedereen verrast door als tweede te eindigen tijdens de eerste racedag van de WK-finale in Astana. De 27-jarige WK-debutant uit Zweden liet tijdens de finaleheat alleen regerend wereldkampioen Dmitri Koltakov voor zich.

Read more...

Zweedse Liga races 6 & 7

In Nederland werd deze week de warmste 24 januari ooit geregistreerd, en ook in andere delen van Europa is het niet bepaald ijzig koud. Maar gelukkig doet het weer in Zweden gewoon wat het moet doen, met als resultaat dat daar nu al weer de zesde en zevende race van de 'Isracingserien 2018' worden verreden.

Read more...