Positief nieuws over Ice World Drenthe

Met of zonder de vijf miljoen euro subsidie van de provincie: Assen gaat hoe dan ook verder met Ice World Drenthe. Het Dagblad van het Noorden berichtte dat de gemeente dit op maandag 8 mei heeft besloten.

Read more...

Dmitri Koltakov wereldkamioen 2017

Dmitri Koltakov heeft in Heerenveen zijn titel terugveroverd en is na twee keer 23 fantastische heats op het ijs van Thialf tot wereldkampioen van 2017 gekroond.

Read more...

Reservegoud voor Oostenrijk in Inzell

Dat de Russen het WK voor landenteams in Inzell wonnen was voor niemand een verrassing. Des te harder werd er gestreden om het 'reservegoud'.

Read more...

Uitslag Roelof Thijs Bokaal

De uitslag van de Roelof Thijs Bokaal staat nu op onze website!

Podium RTB 2017

Het podium van de Roelof Thijs Bokaal met v.l.n.r. Martin Haarahiltunen (2e), Eduard Krysov (1e), Roelof Thijs en Charly Ebner (3e).

WK Teams Inzell

Voor de laatste WK-finale in Heerenveen is er een kort intermezzo in het WK-programma. Toch is er voor veel van de WK-rijders geen tijd om uit te rusten.

Read more...

Info Roelof Thijs Bokaal

Zoals beloofd geven we nog een kleine opfriscursus over het wedstrijdsysteem van de internationale race om de Roelof Thijs Bokaal die komende vrijdagavond in Thialf verreden wordt.

Read more...

WK-finale Berlijn 2017

Voor de WK-gladiatoren begint de tijd te dringen om hun doelen voor 2017 waar te maken - of dat nu het wereldkampioenschap is of een plek bij de eerste tien.

Read more...

Startlijst WK-finale Heerenveen

Met nog een paar dagen te gaan tot de start van de laatste WK-finale van 2017 in Heerenveen kunnen we hier ook de startlijst voor deze race bekendmaken.

Read more...

Duits kampioenschap 2017

Niet twee maar drie Nederlandse rijders stonden in Berlijn aan de start van het Duits kampioenschap. Na een late afmelding van de Fin Tomi Norola kreeg Jasper Iwema de mogelijkheid om in te vallen. Hij greep deze kans met beide handen aan en liet zien dat hij in zijn eerste ijsspeedwayseizoen al veel vooruitgang heeft geboekt. 
De Duitse kampioenstitel ging voor het eerst naar Max Niedermaier.
De volledige uitslag van de race is te vinden onder 'Uitslagen'.

Rijders Roelof Thijs Bokaal

Eén bokaal, 24 coureurs uit negen landen en sensationele knock-out heats: dat zijn de ingrediënten voor de meest spectaculaire ijsspeedwayrace van het seizoen.

Read more...

Startlijst WK-finale 4 Berlijn

De wildcard voor de vierde WK-finale in Berlijn is toegekend aan Luca Bauer.

Read more...