Internationale ijsrace in Weissenbach

Er wordt weer 'Das Eis ist heiß' geroepen in Weissenbach (Oostenrijk)! Dat betekent dat het koud genoeg is geweest om een prachtige natuurijsbaan te maken tussen de Allgäuer Alpen. Natuurlijk met maar één doel: Eisspeedway!

Weiterlesen...

Deelnemers WK IJsspeedway 2019

Na de kwalificatieraces zijn nu ook de twee resterende wildcards bekend gemaakt. Voor iedere WK-finale wordt de rijder met nummer 16 apart vastgesteld.

Deelnemers WK IJsspeedway 2019

Vol gas het nieuwe jaar in!

We wensen alle ijsspeedwayteams en -fans een spectaculair nieuw jaar vol spannende heats en goed gezelschap. Vol gas!

Een ijzig mooi 2019!

Jimmy Tuinstra eerste officiële WK-reserve

Verrassende resultaten bij de twee kwalificatierondes voor het WK op 12 januari.

Weiterlesen...

Startlijst Finales Russisch Kampioenschap

Voordat duidelijk is welke Russische coureurs er dit jaar aan het WK mee mogen doen moeten de Russen eerst in eigen huis nog twee races om het Russisch kampioenschap afwerken.

Weiterlesen...

Daniil Ivanov Russisch kampioen 2019

Daniil Ivanov is de nieuwe kampioen van Rusland. De winnaar van vorig jaar, Dmitri Koltakov, presteerde matig in de tweede finale, waardoor Ivanov de overwinning met overmacht kon binnenhalen.

Weiterlesen...

Startlijsten WK-kwalificaties 2019

Als het weer in Zweden en Finland het toelaat worden er op zaterdag 12 januari tegelijkertijd twee kwalificatieraces verreden voor het wereldkampioenschap.

Weiterlesen...

Bart Schaap in Noordhollands Dagblad

"IJskoud vol blijven houden"

Bart Schaap in het Noordhollands Dagblad 05-01-2019

Voorrondes Russisch Kampioenschap 2019

Het is zover, de ijsspeedwaywinter gaat nu echt van start! In het weekend van 15 & 16 december beginnen de Russen aan misschien wel de op-één-na spannendste races van het jaar: het Russisch kampioenschap. Zoals ieder jaar staat er veel meer op het spel dan alleen de kampioenstitel.

Weiterlesen...

Zweedse Liga 2019

2019 begint goed met de eerste races van de Zweedse Liga. Interessant om in de gaten te houden, want er rijdt ook een aantal Nederlandse coureurs mee in deze competitie.

Weiterlesen...

Wie rijdt waar in 2019?

De herfstmist rondt het ijsspeedwayseizoen van 2019 begint langzaam op te trekken. Zoals altijd kun je op deze website weer terecht voor de racekalender, wedstrijduitslagen en het belangrijkste nieuws op ijsspeedwaygebied. We hebben er weer extreem veel zin in!

Weiterlesen...